hits

Effektiv tjeneste

Det tar gjennomsnittlig 5 minutter å fylle ut all informasjon for søknad om forbrukslån hos oss. Ønsker du å få best mulig rente på ditt forbrukslån anbefaler vi at du søker hos mellom 10 og 20 banker. Du må da først finne alle bankene for deretter å søke hos hver eneste en. Det sier seg selv at du da må bruke mange timer på å finne det beste forbrukslånet for deg. Vi tar denne jobben for deg og vi gjør jobben gratis.

 

Når søknaden er sendt gjennom våre systemer starter svarene å komme etter noen minutter til noen timer. Forskjellige banker har forskjellige systemer som gjør at tilbakemeldingene varierer i tid. Loans.no har et meget systematisk og godt system som varsler deg når de første svarene kommer og samtidig stiller alle tilbudene opp etter hverandre. På denne måten kan du raskt se på alle tilbudene og finne det beste tilbudet for deg. Du er ikke pliktig til å godta noen tilbud, så søk nå og bestem deg etterpå.

 

Våre internettsider og blogger hjelper deg med å finne svar på alle spørsmål du måtte ha om forbrukslån. I tillegg til dette hjelper våre kunderådgivere deg med svar på andre spørsmål du måtte ha. Du sparer derfor også mye tid på å orientere deg på våre internett sider om billig forbrukslån og sende oss en e-post med spørsmål skulle det trengs. Vi streber etter å gjøre alle våre kunder 100% fornøyd, så ta kontakt.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Loans.no

Loans.no

0, Oslo

En moderne låneformidler.

Kategorier

Arkiv